Stockholm Lifestyle Motor Show

Stockholm har inte haft någon motormässa på några år, men den saken har nu ändrats på. Torsdagen den 24/1 till och med lördagen den 26/1 var det Stockholm Lifestyle Motor Show på Stockholmsmässan. Parallellt med motorcykelmässan På två hjul.

Det ska ärligt sägas att jag inte är någon bilfantast, men som journalist och fotograf är det bara att hänga på när man får erbjudanden om att göra roliga och utmanande jobb. Och bilar är trots allt visuella och kul att plåta som omväxling. Nybilsguiden FACIT.com bad mig att ta med min kamera, block, penna och laptop och bege mig till mässan för att blogga live.

Många historier

Det som förvånade mig var att det finns så mycket att berätta om och återge från en mässa om bilar och bilrelaterat. När arbetsdagen var över och jag gick hem, så fanns det mycket kvar att rapportera och berätta om, som jag helt enkelt inte hann med. Å andra sidan har jag kvar en hel del idéer som jag kan skriva om nästa gång.

Blogginläggen i pdf-format

Mina blogginlägg med bilder har jag skrivit ner i pdf-filer, så att du kan ta del av dem här. Vill du se mina bilder från mässan, så har jag även gjort ett fotoalbum för dem.

Stockholm Lifestyle Motor Show
Det sitter i designen
Gammal blir som ny
Åter på banan

Text och foto: Georg Ryttman

Kommentarer inaktiverade.